Een erg fijn vakantiehuis met een mooie grote tuin

Wij hebben van 16 tot 27 augustus 2014 onze vakantie in Na Hora doorgebracht. Een erg fijn vakantiehuis met een mooie grote tuin, van alle gemakken voorzien, gelegen op een geweldige locatie , namelijk op de helling van een berg, aan de rand van het dorp Male Svatonovice. Vanuit het huis en het terras heb je een prachtig uitzicht over het dal. 

Het huis is een prima vertrekpunt voor lange wandelingen in de landelijke, bergachtige omgeving.  Met de smartphone als navigatie verdwaal je niet. En toeristen kom je niet tegen.  

Ook in de wat verdere omgeving van Na Hora is er genoeg te zien en te beleven. Bijvoorbeeld de ‘rotspiekenstad’ Adrspach. Heel indrukwekkend. Of al die Tsjechische stadjes met hun fraaie, typisch middeneuropese stadspleinen zoals (vlakbij) Trutnov, of wat verder weg Hradec Kralove, de hoofdstad van Oost Bohemen.  Maar ook kastelen zoals in Ratiborice en Nachod.

En als je het rustig aan wilt doen, kan je lekker op het terras met uitzicht een boekje lezen, wat kletsen of zomaar wat van de mooie omgeving genieten. Als afsluiter van de dag ga je dan naar de Salamander om wat te eten en te drinken.

Het zal duidelijk zijn dat wij het heel erg naar ons zin hebben gehad! Bedankt familie Dijkstra voor het beschikbaar stellen van jullie fijne vakantiehuis!

Christiaan, Tom, Yke en Peter uit Zeist

ons huis vanaf boven in de tuin

ons huis vanaf boven in de tuin

de omgeving

de omgeving

het dorpsplein van Trutnov

het dorpsplein van Trutnov

de rotsen van Adrspach

de rotsen van Adrspach

 

Deel dit met je vrienden
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Hyves