Na Hora (op de berg)

Het huis “na Hora” is in de jaren zestig gebouwd. Het heeft het mooiste uitzicht van het hele dorp over de heuvels en de bergen van het Reuzengebergte. Het is gebouwd voor een ouder echtpaar in de jaren 60. In de grote tuin staan verschillende appelbomen. Deze appels werden opgeslagen op de benedenverdieping. Na het overlijden van het echtpaar zijn er enkele aanpassingen gedaan aan het huis. Het huis heeft een nieuw dak gekregen en de “appel opslagplaats”  is verbouwd tot 2 slaapkamers.

In tuin hebben we een paar fruitbomen (appels, peren en pruimen) die eind augustus/begin september geplukt kunnen worden door de gasten.

Huis is geschikt voor maximaal 7 personen.  Het huis is ROOK- EN HUISDIERVRIJ. Gratis hout voor de houtkachel beschikbaar. Bij binnenkomst ademt het huis een gemoedelijke sfeer uit. U zult zich gelijk thuis voelen.

Ideaal voor mensen die rust en privacy zoeken. Gelegen in het dorp en direct aan wandelroutes. . Perceeloppervlakte ca. 5000 m2 waarvan 4000 m2 geheel omheind. Zeer geschikt voor kleine kinderen om in te spelen. Boven in de tuin kunt u heerlijk zitten en van het uitzicht genieten met een goed glas wijn. Direct grenzend aan de bosrand met  zeer ruime tuin en terras.

Directe treinverbinding vanuit ons dorp naar PRAAG en TRUTNOV.

Over het gehele huis loopt een zolder.

het huis is NIET geschikt voor de mindervalide mens.

Deel dit met je vrienden
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Hyves